Serveis

Inspecció i Consultoria amb Tecnologia UAV

La tecnologia UAV, porta noves oportunitats i presenta nous desafiaments. Ajuda a connectar i potenciar estratègies, processos, persones i eines

La gran diversitat de capacitats tècniques disponibles en la tecnologia UAV, ens permet oferir-nos com el seu soci o consultor tecnològic, per a la millora de processos o decisions d’inversió.

Apliquem els coneixements i tecnologies UAV existents, dissenyant les solucions tecnològiques i normatives que millor s’ajusten a les necessitats del teu entorn o sector.

En CEGADRONE t’acompanyem en la implementació de nous projectes, serveis d’inspecció, enginyeria, construcció i desenvolupament de plans de manteniment per a infraestructures relacionades amb tecnologia UAV.

  • Consultoria i gestió de projectes
  • Consultoria i Avaluació d’idoneïtat per al servei
  • Consultoria i Avaluació de programes de manteniment

Desenvolupem la solució de servei que millor s’adapte a les necessitats de l’empresa en funció de la mena d’actiu, amb col·laboració i integració en el desenvolupament de solucions per a la indústria, construcció i enginyeria civil.

IntegraciÓ Big Data

Comptem amb aplicacions web per a gestió i consulta les dades, per al manteniment y/o inventariat d’actius i digitalització via UAV.

Integrem la solució amb eines de Business Intelligence , Big Data i intel·ligència artificial, aprenentatge automàtic, estadístiques i sistemes de bases de dades.

El nostre sistema de gestió flexible ens permet oferir solucions a nivell global amb personal propi, o amb els proveïdors més adequats per a cada tipus de necessitat.

La consultoria està en el nostre ADN, és el nostre compromís, amb la qualitat, la innovació en serveis UAV i la formació dels nostres professionals.

Logo Cegaelectric

Eina per al manteniment via *GIS d’actius tècnics de distribució amb *UAS

Vols llogar un equip?

Posa’t en contacte amb nosaltres i consulta condicions

Contacta amb nosaltres

Email

Si tens qualsevol consulta, no dubtis a posarte en contacte amb nosaltres

Estarem encantats d’atendre’t personalment!